37 Best Abbreviations Interview Questions and Answers | Job Interview Tips

Tags
SHARE WITH FRIENDS WHATSAPP
WARNING
Beware of Job Scammers!
Please Never Pay Money To Get A Job!

AJIRALEO TANZANIA
AJIRALEO TANZANIA
Best Abbreviations Interview Questions and Answers | Job Interview Tips
  1. Question 1. What Does The Medical Abbreviation Aed Mean?
    Answer :
    AED stands for Automated External Defibrillator.  This is the machine used to revive the heart after it has gone into full arrest.
  2. Question 2. What Does The Medical Abbreviation A.c. Mean?
    Answer :
    A.C. stands for before meals.  This is used most often on prescriptions, telling the patient when to take the medication.
  3. Question 3. What Does The Medical Abbreviation Asa Mean?
    Answer :
    ASA stands for aspirin. The “A” is added at the end to distinguish from the many other medical abbreviations starting with AS.
  4. Question 4. What Does The Medical Abbreviation Bp Mean?
    Answer :
    BP stands for blood pressure.  You’ll most often see this on a patient report of vital signs.
  5. Question 5. What Does The Medical Abbreviation Cc Mean?
    Answer :
    CC stands for cubic centimeter.  Medications are frequently measured and dispensed using this unit. This is not to be confused with CC (capitalized), which means Chief Complaint.
  6. Question 6. What Does The Medical Abbreviation Cxr Mean?
    Answer :
    CXR stands for Chest X-ray. The term is falling out of use but still occasionally used.
  7. Question 7. What Does The Medical Abbreviation Doa Mean?
    Answer :
    DOA stands for dead on arrival.  This designation could be used if the person died on the scene before being transported to the hospital or if death occurs immediately upon being seen by the medical staff.
  8. Question 8. What Does The Medical Abbreviation Ecg Mean?
    Answer :
    ECG stands for Electrocardiogram.  Actually, it’s more popularly known as an EKG, although linguistically, ECG would be more correct.
  9. Question 9. What Does The Medical Abbreviation Eta Mean?
    Answer :
    ETA stands for estimated time of arrival. The term is used, not just among medical professionals, but also the military and police.
  10. Question 10. What Does The Medical Abbreviation H/a Mean?
    Answer :
    H/A stands for headache. Most doctors report that this is one of the most common “presenting symptoms” causing people to seek medical help.
  11. Question 11. What Does The Medical Abbreviation H/o Mean?
    Answer :
    H/O stands for history of . . . This is primarily a quick and short abbreviation used for intra-house patient reports.
  12. Question 12. What Is The Full Form Of "ecb"?
    Answer :
    External Commercial Borrowing.
  13. Question 13. What Is The Full Form Of "ubb"?
    Answer :
    Uniform Balance Book.
  14. Question 14. What Does P.c. Mean?
    Answer :
    After meals.
  15. Question 15. What Does A.u. Mean?
    Answer :
    Both ears.
  16. Question 16. What Does Sol Mean?
    Answer :
    Solution.
  17. Question 17. What Does A.d. Mean?
    Answer :
    Right ear.
  18. Question 18. What Does Im Mean?
    Answer :
    Intramuscular.
  19. Question 19. What Does Supp Mean?
    Answer :
    Suppository.
  20. Question 20. What Does Cap. Mean?
    Answer :
    Capsule.
  21. Question 21. What Does Top. Mean?
    Answer :
    Topical.
  22. Question 22. What Does Pulv? Mean?
    Answer :
    Powder.
  23. Question 23. What Does P.o. Mean?
    Answer :
    By mouth.
  24. Question 24. What Does Gr. Mean?
    Answer :
    Grain.
  25. Question 25. What Does D.w. Mean?
    Answer :
    Distilled water.
  26. Question 26. What Does Tsp Mean?
    Answer :
    Teaspoon.
  27. Question 27. What Does D.t.d. Mean?
    Answer :
    Give of such doses.
  28. Question 28. What Does Sl Mean?
    Answer :
    Sublingually.
  29. Question 29. What Does B.i.d. Mean?
    Answer :
    Twice daily.
  30. Question 30. What Does O.u. Mean?
    Answer :
    Both eyes.
  31. Question 31. What Does Q.i.d. Mean?
    Answer :
    Four times per day.
  32. Question 32. What Do Ns Mean?
    Answer :
    Normal saline.
  33. Question 33. What Does Iv Mean?
    Answer :
    Intravenous.
  34. Question 34. What Does T.i.d. Mean?
    Answer :
    Three times a day.
  35. Question 35. What Does G Mean?
    Answer :
    Gram.
  36. Question 36. What Does P.r. Mean?
    Answer :
    By rectum.
  37. Question 37. What Does O.s. Mean?
    Answer :
    Left eye.